Най-добър сайт за онлайн покер

Първо ще кажем няколко думи за нашата класация. Тук ще класираме големите и сигурни покер сайтове, като имаме предвид следните критерии:

 • бонуси за нови и стари играчи
 • точки за пазарене от вип магазина на сайта
 • сигурност на парите ви
 • големина на сайта и брой на играчите които играят там
 • колко добър е покер софтуера в сайта
 • други
 1. Като номер едно в класацията ни, ще сложим сайта на Фул Тилт. Този сайт е вторият най-голям покер сайт света. Ние го слагаме обаче под номер едно, тъй като предлагат най-големия бонус за нови играчи, както и доста бонуси за редовни играчи. В този сайт играят накои от най-големите и известни покер играчи в света – Том Дуан, Фил Айви, Крис Джизъс Фергюсън, Гъс Хансън, Патрик Антониус и много други. В този сайт можете да играете както със, така и без истински пари. Има и много фрийрол турнири, това са турнири, при които не струват нищо, но предлагат истински парични награди. Наскоро аз стартирах един мой експеримент- от 0 долара да достигна 10 000 долара печалба. В момента съм на около 1000 долара.
 2. Като номер две в нашата класация, сме поставили сайта на Покер Старс. Това е най-големия покер сайт в света, а отпреди няколко години е лицензиран за България. Бонусът за нови клиенти е по-малък, но затова пък сайта предлага добри странични награди и едни от най-големите безплатни турнири с истински награди. Освен това тук играят някои от най-големите покер звезди в света, като Даниел Негреану, Грег Реймар, Джо Хачем, Питър Ийстгейт и много други.

 1. Като номер три, поставяме Биуин. Това е един сайт както за покер, така и за спортни залагания. Ако се регистрирате сега, ще получите бонус до 200 лева за спортни залагания и още по-големи бонуси за игра на покер.
 2. Като номер четири в нашата класация сме поставили сайта на Еверест Покер. Там ще намерите много добри безплатни турнири, а добрата новина за добрите играчи, е че тук има много слаби играчи, готови да загубят големи суми срещу вас. Не се бавете и се регистрирайте, като натиснете на линка долу.
 3. Под номер 5 в нашата класация, сме поставили още един сайт, който предлага както покер, така и спортни залагания. Това е сайтът на бет365. Там можете да получите бонус от 100 лева при първия си депозит за спорт, и щедър бонус за бет365 покер от 365€.
 4. Ще завършим с един от най-добрите сайтове за спортни залагания, който също предлага добри покер игри. Това е сайта на бет-ет-хоум. Натиснете на банера и се регистрирайте и ще получите 30 лева бонус.

Това са най-добрите сайтове за онлайн покер в момента според нас. Надяваме се да се забавлявате, а също и да спечелите доста пари.